Wellness

Wellness Spa center Habakuk – kamor se telo pride spočiti.


Tukaj smo zato, da vam je lepo.

 

Zaobjemite edinstveno izkušnjo v hotelu Habakuk ter izkoristite široko paleto wellness storitev, ki jih ponujamo v Spa centru. Pričakali vas bodo zunanji in notranji bazeni, whirlpooli s termalno vodo, klasična finska savna, finska savna z barvno terapijo, infrardeča savna, turška kopel, solarij, fitnes studio ter squash, izkoristite pa lahko tudi katero izmed kozmetičnih storitev.


Za goste je na voljo več bazenov:

  • zunanji in notranji bazeni ter whirlpooli s termalno vodo, 
  • klasična finska savna, finska savna z barvno terapijo, infrardeča savna, turška kopel,
  • solarij, fitnes studio, squash ...

 

 DELOVNI ČAS

 

BAZENI

PON-ČET, NED: 8*-20h

PET, SOB, prazniki: 8*-22h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

TERASE Z BAZENI 

(med 15.6. - 30.9.)

PON-NED: 8*-20h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

SAVNE

PON-ČET, NED: 10 - 20h

PET, SOB, prazniki: 10 - 22h

 

BEAUTY CENTER

PON-NED: 9 - 21h

 

02 300 83 84

 wellness@termemb.si

 

Gostom hotela Habakuk so na voljo notranji in zunanji bazeni s skupno površino več kot 740 kvadratnih metrov, ki nudijo razgled tako na mesto Maribor kot na gozdnate obronke Pohorja. 


V vseh je počutju in zdravju prijazna termalna voda, ki ne bo le odgnala vaših skrbi, temveč vam bo dala zagon za prihodnost. Mnogi so opremljeni s podvodnimi masažami, whirlpooli in vodnimi slapovi. Temperatura vode v bazenih se giblje med prijetnih 29 in 35 stopinjami ter je bogata z jodidi in fluoridi.

 


Za Fince je savna že od nekdaj "sveti kraj". Kraj, kjer zdraviš dušo in telo. V 19. stoletju je savna predstavljala edini kraj, kjer je bila higiena na prvem mestu. Privoščite si edinstveno izkušnjo v eni izmed naših savn ter se spočijte.

Hotel Habakuk nudi turško kopel, klasično finsko savno, infrardečo savno in finsko savno z barvno terapijo. Posebni viri svetlobe v spektralnih barvah prijetno učinkujejo na vegetativni živčni sistem.
Rjuho dobite pri bazenski recepciji.