MASAŽE

 

Aromaterapija

Masaža za popolno sprostitev duha in telesa z eteričnimi olji in aromami, ki telesu zagotavlja popolni mir in harmonijo.

75 min / 66€

 

Masaža Habakuk

Edinstvena masaža po receptu izbranega maserja. Po razgovoru z vaš/im-o maser/jem-ko bo za vas pripravil ustrezno masažno tehniko, ki je lahko zdravilne ali pa sproščujoče narave.

75 min / 70 €

 

Scen Tao – Hot Stone masaža

Masaža s prijetno ogretimi vulkanskimi kamni ter edinstvenim aroma masažnim oljem globinsko sprosti vso napetost, blaži bolečine v mišicah in sklepih, revmatična obolenja.

75 min / 70 €

 

Shiatsu

Masaža, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini, ki s pritiskanjem na akupresurne točke, meridiane – energijske kanale, z raztegovanjem rok, nog in sklepov pospešuje pretok življenjske energije ČI-ja skozi telo. S tem telo in duha energetsko uravnotežimo in sprostimo. Je energijska, sprostitvena in terapevtska masaža.

75 min / 70€

 

Abhyanga

»Skrivnostna« ayurvedska masaža za uravnovešanje energije. Pomirjujoča in osvežilna masaža celega telesa, ki je primerna za vsaki dan, saj preprečuje staranje in regenerira telo.

70 min / 68€

SPA aroma masaža

Masaža s sproščujočo tehniko ter prijetnim toplim naravnim masažnim aromatičnim oljem. Pri izbiri 70 minutne masaže zmasiramo še obraz in lasišče.

30 min / 33€, 60 min / 63€, 70 min / 69€

 

Športna masaža

Z intenzivnejšimi, a ne premočnimi masažnimi gibi po celem telesu s poudarkom na mišicah zagotavljamo sprostitev in lajšamo napetost razbolelih mišic po telesni vadbi. Pri masaži uporabljamo posebne balzame, ki še intenzivneje olajšajo boleče mišice. Pred masažo je priporočljiv obisk savne.

45 min / 46€, 60 min / 66€

 

Refleksna masaža stopal

S pritiski določenih točk na stopalih uravnovesimo energijski pretok in s tem sproščamo napetost. Obenem zmanjšujemo stres ter izboljšamo krvni obtok.

20 min / 22€, 40 min / 39€

 

Klasična (Švedska) terapevtska masaža

V kombinaciji blažjih in močnejših masažnih tehnik izboljšujemo delovanje krvnega in limfnega pretoka. S tem odpravljamo bolečine v mišicah in sklepih ter pomirjujoče vplivamo na živčni sistem.

30 min / 33€, 45 min / 45€