NEGE TELESA

 

Aroma piling telesa

Piling z morsko soljo in aromatičnimi olji, ki jih z nežno masažo vtremo v telo, koži vrnejo prožnost in jo naredijo prijetno mehko. 20 min / 22€

 

Aroma piling telesa in nanos kreme

Piling z morsko soljo in aromatičnimi olji, ki jih z nežno masažo vtremo v telo, koži vrnejo prožnost in jo naredijo prijetno mehko, sledi nanos kreme glede na tip kože.

30 min / 30€

 

Anticelulitna masaža

Kombinacija klasične masaže in aromaterapije aktivira globlje ležeče celice. S tem se povečata prekrvavitev kože in celična obnova, zmanjšuje pa se količina škodljivih snovi v telesu. Masaža je namenjena vsem, ki želijo povrniti tonus kože in zmanjšati celulit.

40 min / 42€

 

Anticelulitna nega z algami

Alge vsebujejo veliko mineralnih snovi in so zato nepogrešljive pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega na določenih delih telesa in odstranjevanju celulita. Ker alge pospešijo celični metabolizem, se telo oskrbi z vitamini in minerali in tako tudi koža postane žametna, bolj napeta in elastična.

90 min / 62€

 

Anticelulitna terapija s povoji

Aromawickel je posebna metoda povijanja kritičnih delov telesa. Izjemno učinkuje na naslednje problematike: nagnjenost k oteklinam, limfni zastoji, hematomi, naložena maščoba zaradi prekomerne telesne teže, celulit.

40 min / 45 €

 

Kavitacija

Stimulativno delovanje ultrazvočne kavitacije in vakuma. Predstavlja ne invazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji. Najučinkovitejša metoda za odpravljanje celulitnih stanj in trdovratnih maščobnih oblog.

20 min / 69€, 40 min / 89€

 

Radiofrekvenca

Radiofrekvenčna metoda z aparatom Green IRF je primerna za športnike, za segrevanje mišic, ima proticelulitni učinek in pomlajevalni program, saj spodbudi nastajanje kolagena in elastina.
Nadlahti: 20€
Obraz in dekolte: 70€
Stegna in zadnjica: 50€
Trebuh: 30€

 

Presoterapija

Je aparaturna limfna drenaža, primerljiva z ročno limfno drenažo. Stimulira odtekanje limfne tekočine, pospešuje krvni obtok, pomaga pri oblikovanju postave, ugodno vpliva na odstranitev celulita in maščob. Predvsem v kombinaciji z drugimi programi blagodejno in sproščujoče vpliva na celoten organizem: pomaga pri izločanju strupenih snovi in odvečnih tekočin iz telesa.

45 min / 35€

 

Soft pack system

Vodna postelja je osnova za terapije z oblogami, ki zagotavljajo optimalno učinkovitost naravnih substanc in je hkrati izjemno udobna. Vodna postelja ima stalno temperaturo okrog 39°C, ki zagotavlja popolno sprostitev telesa. Izbirate lahko med različnimi naravnimi oblogami:

  • Blatna obloga  toplotna terapija za razstrupljanje telesa, priporočljiva pri proticelulitnih tretmanih in revmatičnih obolenjih.
  • Talasso terapija – obloga iz alg pospešuje odstranjevanje strupenih snovi iz telesa in hkrati kožo navlaži ter nahrani.
  • Čokoladna obloga – neguje in hrani kožo ter povečuje njeno elastičnost.

45 min / 39€