AYURVEDSKE MASAŽE - ZNANOST O ŽIVLJENJU S TRADICIJO

Ayurvedske masaže z naravnimi eteričnimi olji vzpostavljajo ravnovesje telesa in duha, pozitivno učinkujejo na čiščenje škodljivih snovi iz telesa, izboljšujejo krvni obtok, uravnovešajo prebavo in pomirjajo.

 

Abhyanga 70 min

Tradicionalna ayurvedska masaža celega telesa s segretimi naravnimi eteričnimi olji. Posebno priporočljiva je za ljudi, ki so izpostavljeni stresu, čutijo utrujenost in potrebujejo sprostitev. Ugodno vpliva na fizično in psihično počutje.

Cena: 68,00 EUR

 

Abhyanga z aktivnim kisikom 75 min

Ayurvedska masaža z aktivno kisikovo kremo je primerna za vse, ki si želijo prave sprostitve. Poleg drenaže, tonifikacije in shujševalnega učinka obnovi kožo, vzpostavlja ravnovesje energij v telesu. Napolni vas z občutkom lahkotnosti in svežine.

Cena: 70,00 EUR

 

Abhyanga z fangom 105 min

Z algami obogateni fango z eteričnimi olji in rastlinskimi izvlečki je posebno primeren pri kožnih hipotonijah, strijah in celulitu. Deluje shujševalno, drenažno in hranilno, koža pa je po masaži bolj čvrsta in sveža.

Cena: 70,00 EUR

 

Garshan 90 min

Nega s kristali soli, ki pripomore k zmanjševanju odvečne tekočine v telesu. Kristali soli delujejo na telo drenažno, shujševalno in izboljšajo tonus kože. Hkrati pospešujejo limfno cirkulacijo in pretok krvi ter tako telo pripravijo na ayurvedsko masažo.

Cena: 72,00 EUR

 

 DELOVNI ČAS

 

BAZENI

pon-čet, ned: 8*-20h

pet, sob, prazniki: 8*-22h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

TERASE Z BAZENI 

(med 15.6. - 30.9.)

pon-ned: 8*-20h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

SAVNE

pon-čet, ned: 9 - 20h

pet, sob, prazniki: 9 - 22h

 

BEAUTY CENTER

pon-ned: 9 - 21h

 

02 300 83 84

wellness@termemb.si