OHRANJANJE

Zelo pomembno je, da stanje, ki ga dosežemo z intenzivno kombinacijo terapij, vzdržujete vse leto. Priporočamo enkrat mesečno terapijo z radiofrekvenco in ročno masažo ter en tretma kavitacije vsake 3 mesece.

 

Elektrostimulacija mišic z aparatom Triple 333

Elektrostimulacija je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na mišice, živce, ti pa se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože; spodbudi lokalni metabolizem in izboljša krvni obtok. To storimo tako, da s pomočjo posebne naprave, do vašega telesa preko žic in nato elektrod, ki jih pritrdimo na telo, dovajamo električne impulze, ti pa povzročijo zgoraj opisane reflekse in privedejo do rezultatov.

 

Presoterapija

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža, primerljiva z ročno limfno drenažo, ki deluje tako, da z nadtlačno zračno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjene na telo in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Pospešuje krvni obtok, pomaga pri oblikovanju postave, ugodno vpliva na odstranitev celulita in maščob. Predvsem v kombinaciji z drugimi programi, blagodejno in sproščujoče vpliva na celoten organizem; pomaga pri izločanju strupenih snovi in odvečnih tekočin iz telesa.

 

V Wellness-Spa centru Habakuk vam bomo individualno svetovali in v razgovoru pojasnili več o postopkih in odgovorili na vprašanja.

 

 DELOVNI ČAS

 

BAZENI

pon-čet, ned: 8*-20h

pet, sob, prazniki: 8*-22h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

TERASE Z BAZENI 

(med 15.6. - 30.9.)

pon-ned: 8*-20h

*za zunanje obiskovalce vstop po 9h

 

SAVNE

pon-čet, ned: 9 - 20h

pet, sob, prazniki: 9 - 22h

 

BEAUTY CENTER

pon-ned: 9 - 21h

 

02 300 83 84

wellness@termemb.si