IZBERITE LINIJO IZDELKOV 

 

HY-ÖL®

HY-ÖL®

Nežno hidrofilno čistilno olje, primerno za vse tipe kože. Prodajni izdelek: 200 ml
Stopnja davka
22 %
Cena z DDV:
24,00 €
Zaloga
Na zalogi
V košarico

BABOR CLEANSING CP HY-ÖL® 200 ml

 

Hidrofilno čistilno olje na rastlinski osnovi za nežno dvofazno globinsko čiščenje kože. V kombinaciji s "phytoactive", ki ustreza specifičnemu tipu kože, odtstrani maščobotopne in vodotopne delce umazanije v dveh ločenih fazah čiščenja.

 

Mila in druga čistilna sredstva vsebujejo površinsko aktivne snovi (surfaktante), ki sicer učinkovito očistijo kožo, vendar z nje odstranijo vse koži lastne maščobe. Zaščitni kislinsko – lipidni plašč potrebuje več ur za regeneracijo. V nasprotju s tem, HY-ÖL® ne samo temeljito in globinsko očisti kožo, ampak tudi popolnoma ohrani naravno ravnovesje vaše kože. Sestavljeno je iz biološko aktivnih, hidrofilnih olj – sojinega, sezamovega in arašidovega olja. Quillaja izvleček nase vleče umazanijo kot magnet. Spodbuja celično dihanje in cirkulacijo ter uravnava ravnovesje maščob in vlage v vrhnji plasti kože.

 

Uporaba: nanesite štiri pumpice HY-ÖL® na kožo obraza, vratu in dekolteja ter nežno vmasirajte. Tako boste odstranili maščobotopne delce umazanije, ličila in odvečni sebum. Nato nanesite dve pumpici ustreznega "phytoactive", ki ustreza posameznim zahtevam kože in pomešajte s HY-ÖL®. Navlažite prste s hladno vodo in vmasirajte v kožo, dokler ne nastane bela emulzija. Na koncu sperite emulzijo z obilico mlačne vode.

 

HY-ÖL vedno uporabljamo v kombinaciji z izdelkom Phytoactive, ki ga izberete glede na vaš tip kože.

Sorodni izdelki
Phytoactive Sensitive
Pomirjajoč zeliščni izvleček za kombinacijo s HY-ÖL®. Prodajni izdelek: 100 ml
Cena z DDV:
19,00 €
Phytoactive Combination
Zeliščni izvleček za uravnoteženje, za kombinacijo s HY-ÖL®. Prodajni izdelek: 100 ml
Cena z DDV:
19,00 €
Phytoactive Base
Poživljajoč zeliščni izvleček za kombinacijo s HY-ÖL®. Prodajni izdelek: 100 ml
Cena z DDV:
19,00 €
Sugar Oil Peeling
Sladkorni oljni obrazni piling za vitalno kožo. Prodajni izdelek: 50 ml
Cena z DDV:
20,00 €