DODATNI -25% POPUST  

PRIHRANI -25% PRI REZERVACIJI HOTELA HABAKUK ZA BIVANJE MED 1.7. - 26.7.2018! UPORABI PROMOCIJSKO KODO: HABAKUK20

 

OPERNI MENI za operno noč v mestu Maribor

26. maja 2017 v Gostilni pri treh ribnikih

 

REZERVACIJE:  

+386 2 23-44-170

trije.ribniki@termemb.si

www.trijeribniki.si

Družba Terme Maribor se pridružuje uspešnemu mariborskemu dogodku Operna noč v Mestnem parku, ta petek, 26. maja zvečer. Da bo vaš večer še bolj poseben in glamurozen, smo posebej za vas pripravili degustacijski Operni menu v Gostilni Pri treh ribnikih. Gre za popolno kulinarično doživetje, kjer boste ob spremljavi vrhunskih vin svoje brbončice razvajali z nepozabnimi jedmi, primernimi za večer opere.

  

Po zaključeni večerji, za katero je število mest omejeno, pa smo posebej za vas pripravili nepozabno presenečenje. V kolikor  vas zanima kaj se za to skrivnostjo skriva, nas kontaktirajte na 02/ 23 44 170.

 

Predstavljamo vam degustacijski Operni meni, prilagojen poseben za ta večer:

 

 

 

Aperol 'špric'

 

 

Operna arija v petih dejanjih

 

Chéfova uvertura

 

Sauvignon, suho,

Štajerska Slovenija

Vino Kupljen

 

 

 

Rakovi repki v kostumu avokada/

Tatar češnjevca

 

 

 

Hladna koromačeva juha s kapesanto

 

Benedict red, Suho,

Štajerska Slovenija

Dveri pax

 

 

Lazanja 'Rossini' s pljučno in gosjimi jetri/

 Redukcija Madeire/ črn tartuf

 

 

 

Barbera, suho,

Vipavska dolina

Agroind Vipava 1984

 

 

 

 

Konfiran jelenov hrbet

krema pečenega korenčka/ ajdov 'šmorn' s suhimi brusnicami/rabarbarin kompot

 

 

 

Traminec, polsladko,

Štajerska Slovenija

Radgonske gorice

Fondant z Mozartovo kroglico

 

 

 

REZERVACIJE

+386 2 23-44-170     trije.ribniki@termemb.si

www.trijeribniki.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?