Zimske počitnice & radosti

Zimske počitnice se nevzdržno približujejo. Ali ste že rezervirali, kje boste preživeli prihajajoče počitniške dni? Izkoristite jih za nepozabno smuko in druženje z vam najdražjimi. Poleg vrhunske ponudbe nastanitvenih kapacitet tako pod (hotel Habakuk, hotel Arena) kot na Pohorju (hotel Bellevue, Hotel Bolfenk in hotel Videc), je pri nas obiskovalcem na voljo tudi največ km snežnih površin za smučanje.

 

Smučišče Mariborsko Pohorje je namreč največji smučarski center v Sloveniji in se nahaja južno od mesta Maribor, na področju Mariborskega in Areškega Pohorja. Uživate lahko na več kot 40 km smučarskih prog, primernih za smučanje vseh težavnostnih stopenj. Smučišče ima tudi najdaljšo osvetljeno smučišče v Evropi. Njegovih 10 km je primernih za smučarje začetnike , kot tudi zahtevne smučarje in deskarje na snegu.

 

Poleg tega bomo za čas počitnic za vse družine in otroke izvedli kopico animacijskih aktivnosti, druženj in dogodkov. Preživite zimske radosti skupaj z nami! Naše aktualne smučarske pakete si oglejte TUKAJ.