Valentinov meni

Valentinovo 2019

 

Chefov pozdrav

Maslo z lub(i)jem in slanim smrekovim sirupom

Capris Rosé, polsuho Vinakoper

 

 

Uvertura

Hladno marinirana postrv  s sokom rdeče pese in zelišči

Rdeča pesa  ǀ consume peteršiljevega gomolja ǀ  ocvrt peteršiljev gomolj

Peteršiljev kaviar ǀ pinjenec ǀ hren

Šipon, suho, Verus

 

 

Kombinacija, ki predrami čute

Štrukelj s kozjim sirom ǀ orehova krema ǀ drobnjak ǀ Pohorska bunka ali jurček

Sivi pinot, suho, Puklavec

 

 

Igra brbončic

Počasi pečen telečji hrbet ǀ ocvrta terina telečje krače

Krompirjev pire ǀ čips krompirjeve lupine ǀ konfit korenja v cvetličnem medu

Dimljena čebulna majoneza ǀ okisano steblo čebulice ǀ Kava

Benedict red, suho, Dveri pax

 

 

ali

 

 

Nedolžen,  strasten preplet

File smuča ǀ ocvrta terina smuča  ǀ krompirjev pire ǀ konfit korenja v cvetličnem medu

Čips korenčkove lupine ǀ dimljena čebulna majoneza ǀ okisano steblo čebulice ǀ kava

Zeleni silvanec, suho, Gaube

 

 

Sladki razplet

Biskvit z bučnimi semeni ǀ bučno olje ǀ kisla smetana  

Bela čokolada ǀ sušene jagode ǀ jagodni žele

Rumeni muškat, polsladko, Valdhuber

 

 

 Chef: Rok Zebec

 

 Cena : 29,00€/osebo

4x Vinska Spremljava: 10€/osebo

 

Valentinov meni bo na voljo 14.2.2019 od 15h dalje.

Od 15h dalje pripravljamo izključno samo Valentinov meni!

 

Rezervacije so obvezne!

Tel: 040 872 575 – Jani Kebrič

02/ 234 4 170 ali e-pošta: trije.ribniki@termemb.si

 

Veganski ali vegetarijanski meni je možen po predhodnem dogovoru oz. ob rezervaciji!

V primeru intoleranc/alergij nas prosimo obvestite ob rezervaciji.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih