Anti-Stress center

Razvajajte svoje čute z nežno svetlobo, tiho glasbo, aromatičnimi olji in prijetno toploto. Obsega dva ločena prostora, v katerih se lahko gostje sprostijo v kombinirani suho-vlažni savni z barvno terapijo ali pa se prepustijo raznovrstnim masažam.

 

Masažna soba

 

"Dve dragocenosti sta najpomembnejši lepota in resnica; prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje."  (Neznan avtor)

 

 

Relax massage with essential oils 45 min - 39,00 EUR
Klasično masažo dopolnjujejo eterična olja, ki učinkujejo pomirjevalno.

 

Relax partial body massage 20 min - 20,00 EUR
Relax masaža delna

 

Reflexive foot massage 20 min - 20,00 EUR
Z natančno in nežno masažo točk na podplatih vzdražimo vitalne funkcije in stimuliramo energijske točke telesa, ob čemer se pojavi občutek popolne sprostitve in zadovoljstva.

 

Vitamin body cocktail 50 min - 45,00 EUR
ACE vitaminska nega telesa bo poskrbela za vaš dnevni koktajl vitaminov. Prepustite se vonjem in občutkom različnih agrumov, ki bodo vaši koži povrnili gladkost.

 

Full body herbal peeling 20 min - 18,00 EUR
Zeliščni piling telesa

 

Pampering your senses 90 min- 70,00 EUR
Obisk savne in zeliščni piling bo vzpostavil harmonijo v vašem telesu in vas pripravil na masažo telesa z oljem gorskega cvetja. Vključuje 30 min savnanja.

 

ACE razvajanje čutov 120 min – 115,00 EUR
Obisk savne in Babor piling bo vzpostavil harmonijo v vašem telesu in vas pripravil na  Babor ACE vitaminsko nega telesa, ki bo preskrbela vašo kožo z dnevnim koktajlom vitaminov. Prepustili se boste lahko vonjem in občutkom različnih agrumov, ki bodo vaši koži povrnili gladkost.  Sledila bo masažo telesa z Babor eteričnim masažnim oljem, ki bo poskrbela za oživitev življenjskih energij in ponovno vzpostavitev ravnovesja . Tretman vključuje 30 min savnanja.

Sprostitveni center je odprt za hotelske goste od 6. do 24. ure, za zunanje goste od 10. do 22. ure dnevno.

 

CENIKI