KAVITACIJA ALI NEKIRURŠKA LIPOLIZA

 

Stimulativno delovanje ultrazvočne kavitacije in vakuma. Predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji.

 

Kako deluje kavitacija?

Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

 

Na katerih delih telesa in kako se izvaja kavitacija?

S kavitacijo natančno odpravljamo celulit in maščobne obloge na TREBUHU, ZADNJICI, STEGNIH, BOKIH, KOLENIH IN ZGORNJIH DELIH ROK.

 

Komu je namenjena kavitacija?

Kavitacija je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami ali celulitom.

 

Kako poteka terapija?

Kavitacija ne zahteva posebnih priprav na terapijo.Prvi korak je merjenje obsega predela telesa, ki bo obravnavan.Terapija se izvaja z ultrazvočno glavo s krožnimi gibi.V eni terapiji obravnavamo samo en del telesa (npr. zadnjica, trebuh,…).

Terapija traja 20 ali 40 minut, odvisno od velikosti predela in debeline maščobnih oblog. Poseg se izvaja simetrično na obeh straneh telesa v enakem trajanju. Za dosego vidnih rezultatov se priporočajo vsaj 3 terapije. Dopolnilne terapije niso nujnost, vendar pa pressoterapija, NARL®517 in elekstrostimulacija mišic pospešijo presnovo sproščenih maščobnih celic in izboljšajo elastičnost kože.

 

Kaj občutimo med terapijo?

Večinoma jo uporabniki opisujejo kod nebolečo, pri nekaterih je zaradi bolj občutljivega maščobnega tkiva zaznati manjšo bolečino. Manjšo neprijetnost lahko predstavlja le specifični zvok, ki je slišen med terapijo.

 

Kakšni so pričakovani rezultati?

Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. V večini primerov se obseg zmanjša za 2 do več cm že po prvi terapiji. Rezultati lahko nihajo od primera do primera, odvisno od zgradbe tkiva, predela telesa, starosti, metabolizma, nekaterih zdravil in hormonskih sprememb.

Prehrana z nizko energijsko gostoto in telesna aktivnost sta nujni in lahko prispevata k vzdrževanju rezultata terapije.

 

Ali so možni kakšni stranski učinki?

Obstaja možnost manjših stranskih učinkov, kot so začasna rdečina, povečana žeja in slabost takoj po terapiji, ki pa jo enostavno odpravite s povečanim vnosom tekočine. Vsi ti učinki so kratkotrajni in izzvenijo v nekaj urah. Kljub različnim študijam, ki so dokazale varnost te terapije, se kavitacija strogo odsvetuje v primeru akutnih bolezni, bolezni jeter, problemov s strjevanjem krvi, srčnih vzpodbujevalnikih ter med nosečnostjo.

 

 DELOVNI ČAS

 

BAZENI

pon-čet, ned: 9 - 20h

pet, sob, prazniki: 9 - 21h

 

 

TERASE Z BAZENI 

(med 1.6. - 30.9.)

pon-ned: 9 - 20h

 

 

SAVNE

pon-čet, ned: 9 - 20h

pet, sob, prazniki: 9 - 21h

 

BEAUTY CENTER

pon-čet, ned: 9 - 20h

pet, sob, prazniki: 9 - 21h

 

02 300 83 84

wellness@termemb.si

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?