Pri treh ribnikih v kulinaričnem vodniku Gault & Millau

Z velikim ponosom sporočamo, da je Gostilno Pri treh ribnikih uveljavljen francoski kulinarični vodnik Gault & Millau uvrstil v svojo slovensko izdajo. To je izjemna časti, velika nagrada za trud celotne ekipe in ogromna motivacija za prihodnost.

 

Gault et Millau, ki sta ga leta 1965 ustanovila Henri Gault and Christian Millau, je letos prvič Slovensko kulinariko predstavil v samostojni izdaji. Komisija je nenapovedano obiskovala gostinske obrate v Sloveniji, in na podlagi kvalitete hrane, postrežbe, cen in atmosfere podelila točke od 1 do 20. Gostilne, ki so zbrale dovolj točk, so nato prejele oceno od 1 do 5, ki je grafično prikazana s kuharskimi kapami. Gostilna pri treh ribnikih je dobila 13 točk, in si s tem prislužila 2 kuharski kapi, kar je vrhunski dosežek.

 

https://www.gaultmillau.com/restaurant/pri-treh-ribnikih

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih