Terme Maribor d.o.o. zaposli:

 

KUHAR(m/ž):

 

Opis delovnega mesta:

  • Izvajanje nalog iz področja kuhinje
  • Snovanje kvalitetne inovativne, trednovske gastro ponudbe
  • Nudenje kvalitetne gastro ponudbe
  • Koordinacija z oddelki poslovne enote
  • Pripravljanje hrane pred gostom (flambiranje)
  • Priprava dietnih obrokov
  • Pripravljanje in izvajanje cateringa
  • Nudenje pomoči gostom pri bifeju
  • Zagotavljanje gospodarnosti kuhinje
  • Sodelovanje in koordinacija dela s strežbo
  • Opravljanje drugih nalog po navodilih v okviru delovne usposobljenosti

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj srednje poklicno izobrazbo ter eno leto delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

 

Rok prijave za prosta delovna mesta: do vključno 16.11.2022.

 

Kandidate vljudno vabimo, da se na prosta delovna mesta prijavijo s posredovanjem kratkega spremnega pisma in CV-ja z dokazili o izobrazbi na elektronski naslov: kadri@termemb.si s pripisom zadeve: Prijava na prosto delovno mesto »delovno mesto«.

 

 

HBP d.o.o. zaposli:

 

NATAKAR:

 

Opis delovnega mesta:

  • Opravljanje natakarskega dela v restavraciji in v pripravljalnih prostorih, skladiščih na vseh gostinskih obratih (serviranje, deserviranje, postavljanje pogrinjkov, skrb za samopostrežni bife, blokiranje)
  • Skrb za čistočo v restavraciji
  • Poznavanje vin in mešanje koktajlov
  • Skrb za gostinsko perilo; prti, serviete…
  • Opravljanje drugih nalog po navodilih v okviru delovne usposobljenosti

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj srednje poklicno ali podobno izobrazbo ter tri mesece delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

 

SLAŠČIČAR:

 

Opis delovnega mesta:

  • Priprava pogojev dela in vodenje izmene v slaščičarni
  • Načrtovanje, nadziranje in usklajevanje dela slaščičarjev
  • Samostojna priprava slaščic in sladoleda
  • Skrb za razvoj novih produktov
  • Priprava pekovskih in drugih izdelkov iz različnih vrst testa
  • Naročanje drobnega materiala in surovin za potrebe slaščičarne nabavni službi,
  • Planiranje dnevne izdelave slaščic in racionalna poraba starih slaščic,
  • Opravljanje drugih nalog po navodilih v okviru delovne usposobljenosti

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj srednje strokovno ali splošno izobrazbo ter eno leto delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

 

KUHAR – KUHAR II:

 

Opis delovnega mesta:

  • Samostojno pripravljanje živil in kuhanje jedi po normativih
  • Skrb za čistočo bifejske mize med obrokom in kuhinje
  • Zlaganje živil v skladišče in skrb za njihovo urejenost
  • Dnevno popisovanje zaloge
  • Kuhanje in pripravljanje penzionske hrane, a` la carta in za svečane dogodke
  • Pomivanje posode po potrebi
  • Opravljanje drugih nalog po navodilih v okviru delovne usposobljenosti

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj srednje poklicno izobrazbo ter tri mesece delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih.

  

ČISTILEC:

 

Opis delovnega mesta:

  • Naloge negovanja okolja poslovne enote
  • Vzdrževanje čistoče in urejenosti objektov
  • Razkuževanje opreme v skladu z veljavnimi predpisi
  • Odnašanje smeti
  • Opravljanje drugih nalog po navodilu v okviru delovne usposobljenosti

Za delovno mesto se ne zahteva posebna izobrazba in delovne izkušnje.

 

VZDRŽEVALEC:

 

Opis delovnega mesta:

  • Samostojno delo vseh vzdrževalnih del ter vzdrževanje strojev in naprav (opravljanje električarskih, vodovodarskih, mizarskih in drugih vzdrževalnih del)
  • Operativne naloge tehničnega vzdrževanja v objektih
  • Priprava naročila potrebnega materiala za nemoteno delovanje objekta
  • Sodelovanje pri prevzemanju in kontroliranju nabavljenega blaga za potrebe enote
  • Popravilo strojev in naprav ter električnih in vodovodnih  inštalacij ob okvarah
  • Pomoč pri pripravi prostorov hotela ob dogodkih
  • Opravljanje ostala dela in nalog po navodilih nadrejenega delavca

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj srednje strokovno izobrazbo tehnične smeri ter šest mesecev delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih. Prednost bodo imeli kandidati z izobrazbo smeri elektrotehnik.

 

VODJA VZDRŽEVANJA:

 

Opis delovnega mesta:

  • Vodenje in organiziranje oddelka ter skrb za racionalno izrabo delovnega časa oddelka
  • Vodenje operativnih nalog tehničnega vzdrževanja objekta
  • Vodi vse potrebne evidence, ki so predpisane z zakonom, predpisi, pravilniki in akti družbe,
  • Odpravljanje napak in popravil v objektu družbe
  • Vodenje avto parka družbe in skrb za avtomobile družbe, za tehnične preglede vozil in registracijo
  • Naročanje materiala, nadomestnih delov in potrošnega materiala za vzdrževanje hotelskega objekta, strojev in naprav vse v skladu z dogovorom z vodjo hotela
  • Naroča in skrbi za servise in pregled  predpisane po zakonu,
  • Vodi vse potrebne evidence, ki so predpisane z zakonom, predpisi, pravilniki in akti družbe,
  • Opravljanje drugih del in nalog po navodilu nadrejenega v okviru delovne usposobljenosti.

Od kandidatov pričakujemo zaključeno najmanj višješolsko, višjo strokovno ali podobno izobrazbo, visokošolsko izobrazbo prve stopnje ali visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja) tehnične smeri ter eno leto delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delovnih mestih. 

 

S kandidati se bo sklenila pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusno dobo, ki jo določa veljavna kolektivna pogodba.

 

Rok prijave za prosta delovna mesta: do vključno 16.11.2022.

 

Kandidate vljudno vabimo, da se na prosta delovna mesta prijavijo s posredovanjem kratkega spremnega pisma in CV-ja z dokazili o izobrazbi na elektronski naslov: kadri@termemb.si s pripisom zadeve: Prijava na prosto delovno mesto »delovno mesto«.

Prijave pošljite na mail: kadri@termemb.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih